فوت و فن هایی برای خوشمزه شدن خورش ها

با اضافه کردن بعضی ادویه ها به خورش ها باعث خوشمزه و خوش طعم شدن آن ها می شویم.مهم ترین نکته ها در پخت خورشت ها:

بیشتر بخوانید:طرز تهیه بادمجان پلو

1)با اضاف کردن آبلیمو به خورش در زمانی که جوش می خورد باعث می شود که رنگ خورش را به خودش جذب کند.بهترین موقعیت برای اضاف کردن آبلیمو زمانی ست که تازه زیر ظرف را خاموش کرده اید.

2)بهترین زمان برای اضاف کردن رب گوجه فرنگی هنگامی ست که خورش کاملا جا بیافتد.(رب را در روغن سرخ کنید.)

3)اگر هنگام درست کردن خورش به اشتباه نمک زیاد اضافه کردید.یک سیب زمینی را نصف کنید و درون آن بیاندازید تا شوری را بگیرد.

4)اگر هنگام درست کردن خورش روغن زیاد اضافه کردید.چند قطعه یخ را درون پاکت فریزری بریزید آن را کاملا محکم ببندین و درون غذا بگذارید تا چربی ها را به دور خودش جمع کند.

5)برای خوش طعم شدن خورش قیمه،لپه ها را خیس و سپس با گوشت سرخ کنید.

6)برای خوش طعم شدن بیشتر خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آب را کم کم به گردو ها اضاف کنید تا گردو ها روغن بیشتری پس دهند.

7)هر چه شعله کمتر و زمان خورش سبزی بیشتر باشد این خورش بیشتر جا می افتد وخوش مزه تر می شود.

فروشگاه اینترنتی مواد غذایی

سپاس از همراهی شما عزیزان