ویژگی های منحصر به فرد دارچین در پاییز

ویژگی های منحصر به فرد دارچین در پاییز

دارچین نوعی ادویه خوشبو است که در بعضی از غذاها می‌ریزند. از داروهای گیاهی خوشبو نیز محسوب می‌شود. درخت دارچین که بیشتر در هندوستان و چین می‌روید، همیشه‌سبز است. بومی سریلانکا است و بهترین آن دارچین سیلانی است. گل‌های منظم و سفید مایل به زرد دارد، پوست آن را هم که قهوه‌ای‌رنگ است دارچین می‌گویند. درختچه دارچین درختی است کوچک، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود. گلهای آن در فاصله ماه‌های بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می‌شود. برگ این درخت سبز سیر و دارای گلهایی به رنگ سفید است. پوست درختچه آن به عنوان ادویه بکار می‌رود. در قرون وسطی از دارچین برای درمان سرفه، ورم مفاصل و گلودرد استفاده می‌شد.

اگر به دنبال کاهش وزن هستید،این مواد را به عنوان صبحانه مصرف نکنید.

اگر به دنبال کاهش وزن هستید،این مواد را به عنوان صبحانه مصرف نکنید.

صبحانه به عنوان مهم ترین وعده غذایی روز شناخته می شود. صبحانه منبع انرژی مورد نیاز برای ادامه روز است. بعلاوه یک صبحانه خوب برای کاهش وزن هم مفید است. اما اگر می خواهید وزن کم کنیدبهتر است که این محصولات را موقع صبحانه مصرف نکنید.

شیوه جدید در پخت برنج، دیگر نگران چاق شدن نباشید!

شیوه جدید در پخت برنج، دیگر نگران چاق شدن نباشید!

برنج از مهم‌ترین غلات و اقلام غذایی جهان است. نیمی از جمعیت جهان، به برنج به عنوان یک غذای اصلی وابسته هستند. هم‌اکنون «ده‌ها هزار نوع برنج» در جهان وجود دارد. شواهد پیدایشی نشان می‌دهد که برنج در ۸۲۰۰–۱۳۵۰۰ سال پیش در دره رودخانه پرل چین سرچشمه گرفته‌است. پیشتر، اسناد باستانشناسی حدس می‌زدند که برنج در دره رودخانه یانگ تسه در چین اهلی شده باشد. برنج از آسیای شرقی، به مناطق جنوبی تر و آسیای جنوبی گسترش یافت. برنج توسط استعمارگران اروپایی از آسیای غربی به اروپا و آمریکا معرفی شد.

درمان کم خونی با انبه

درمان کم خونی با انبه

افرادی که دچار کم خونی، سوء هاضمه، عادات ماهیانه و مشکلات روده ای هستند باید بیشتر انبه مصرف کنند!

خواص شگفت انگیز کرفس

خواص شگفت انگیز کرفس

ما خاصیت های بی شماری برای سبزی های برگ دار مانند کلم بروکلی و اسفناج، میوه ها و فیبر مانند سیب و پرتقال شنیده ایم. اما آیا از خاصیت فوق العاده ساقه کرفس شنیده اید؟کرفس یکی از سبزیجات سبزی است که طعم شیرین و مطلوب داردبا این حال، کرفس فایده ه ای زیادی برای چشم دارد. معمولا در سوپ ,سالاد،استفاده می شود کرفس را بجوید.حتی یک ساقه کرفس شامل مواد مغذی است که عمدتا ۹۵ درصد آب دارد و شامل ویتامین های A، C، K و برخی از ویتامین B و همچنین کلسیم، منیزیم، فسفر، فولات، پتاسیم و فیبر است. علاوه بر این، کربوهیدرات، چربی و کلسترول پایین دارد. در اینجا ۱۰ مزیت ساقه کرفس را بخوانید